Юрій Кужелюк, голова Львівської міської організації УНП: „Швидке впровадження адмінреформи підірве спокій у державі”

|

„Наша організація Української Народної Партії вирішила обговорити проект адміністративно-територіальної реформи в районах Львівської області. Остання така акція відбудеться цієї п’ятниці в Бродах.

Під час таких круглих столів були висловлені різноманітні думки – жваві та дуже цікаві. Адже проект є надзвичайно серйозним для України, оскільки наступного року в дію має вступити і політична реформа.

Однак, на широку громадськість не представлена концепція самої реформи, не зрозуміла майбутня система влади та в ім’я чого це робиться. Навіть закон «Про територіальний устрій був підготовлений похапцем.

Під час зустрічей відбулися цікаві розмови. Якщо все підвести до такого лаконічного підсумку, то можна сказати, що всі усвідомлюють, що щось робити треба, але як це зробити люди абсолютно не знають.

УНП зрозуміла, що треба робити і з чого починати, щоб усе пройшло успішно. Якщо ж таку акцію провести швидко, то це може підірвати спокій у державі. Адже кожна людина передусім цікавиться – де буде її місце. Коли нема такого глибокого усвідомлення і коли люди не розумітимуть в ім’я чого все робиться, то на успіх сподіватись важко”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *