Стефан Козак, голова Львівської міської громадської організації „Скнилівська трагедія”: „У в’язницю сіли тільки виконавці”

|

„Якоюсь мірою завершився перший етап суду за фактом авіакатастофи на Скнилові, тобто є вирок, від якого можна відштовхуватися далі. Однак, нас дуже занепокоїло те, що до процесу не долучили справи чотирьох генералів – організаторів шоу.

А також тих двох осіб з львівської міської ради (ми їх називаємо львівськими паяцами), які дали дозвіл на проведення авіашоу. Якщо б дозволу не було, то нічого б не відбулося.

Отож, справи організаторів протизаконно відокремлені від справ виконавців. Досить промовистим фактом є те, що майже всі організатори пішли на підвищення. І це сьогодні в залі суду отримало своє підтвердження. Дзюбецький звільнений від тих обвинувачень, які йому висувались, до Лукіних також вжита, на мою думку, пом’якшена міра покарання.

Це все зайвий раз підтвердило, що у в’язницю сіли тільки ті, які були безпосередніми виконавцями.

Наші подальші дії чіткі і узгоджені з законодавстовом. Ми подаватимемо скарги – в першій частині по осудності всіх учасників злочинного авіашоу (вимагатимемпо дорозслідування справи), в другій частині – по компенсації за заподіяну моральну шкоду”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *