Любомир Буняк, міський голова Львова: “ Впертість окремих ура-патріотів призводить до того, що ми не бачимо майбутнього”

|

“Коли ми були на переговорах у Варшаві, то думали про майбутнє і вирішили питання так, щоби воно влаштовувало обидві сторони. І тільки впертість окремих ура-патріотів призводить до того, що ми не бачимо майбутнього, а сьогодні ж третє тисячоліття на вулиці, інша епоха, інша Європа.

Ну а крім того, це вже підготовка до наступних виборів. Але сьогодні зірвав процес – це народний Союз “наша Україна”, їхні комбінації, які ви бачили в залі – це вже вибори. Ну як можна було визнавати незадовільною роботу виконавчих орагнів влади. Це ж повний абсурд, немає ніякого конструктиву, а гола політика і популізм.

Я шкодую за втраченим днем, бо це абсолютно неконструктивна роботи фракції НСНУ – це вони провалили перше питання і друге питання. Їхня неконструктивна робота призводжить до паралічу роботи міської ради. І я не знаю, як зараз будуть розвиватися події, тепер я вже не можу цього сказати і дуже шкодую.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *