Любомир Буняк, міський голова Львова: „Якби проголосували за розпуск виконкому, я б тут же наклав вето”

|

„Я ще раз повторюю, що розпуск виконкому нічого спільного з конструктивною роботою для блага міста не має. Це забави депутатів, їхнього піару, як підготовка до наступних виборів. Цілком зрозуміло, що за вісім місяців до завершення каденції розпочинати такі справи і міняти виконком – це просто безглуздя і цього не варто робити.

Я про це аргументовано говорив під час виступу. Розпуск виконкому не був би для блага львів’ян, а просто – забави і піар окремих депутатів. А те, що 45 депутатів висловилося за розпуск виконкому – що більший піар, то краще.

Зважаючи на те, що роботу виконавчих органів міськради оцінили незадовільною, в мене як міського голови тепер є три варіанти. Перший – я всім всім депутатам начальникам управлінь, начальникам ЛКП, директорам шкіл чи головним лікарям оголошую догани за погану роботу, а декого можу просто звільнити, прийнявши до уваги ухвалу міської ради.

Другий варіант – я взагалі не роблю по цій ухвалі жодних дій. І це моє право як голови. Ухвала є, я її положив під сукно і все, таким чином закінчилась вся ця забава.

Третє, я всім оголошую подяки за попередні результати роботи у минулому році, оскільки вони справді на це заслуговують, в мене ні до кого немає претензій. Всі відзвітували на сесії, на виконкомі і немає жодної незадовільної оцінки.


Я маю три варіанти, а можу жодного не вибрати. Просто поставлю цю ухвалу під сукно і все”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *