Роман Андрейко, голова спостережної ради ЗАТ „Видавнича група „Поступ”: ” Не всі журналісти готові до таких реформ”

|

“У газеті “Поступ” були заплановані зміни редакційної політики. Це були зміни на краще, безперечно, тому що, те що діялося в газеті останнім часом, не влаштовувало ні власників, ні менеджмент газети. Ці зміни покликані зробити газету “Поступ” більш успішною.

Через те, що такі реформи потребують клопіткої праці, не всі журналісти готові до таких реформ. Вони вирішили, що вирішувати редакційну політику повинні не власники, не менеджмент, а вони самостійно і через те вони зробили цинічний пасквіль на газету “Поступ”, який чудом вдалося зупинити. Натомість вийшов аварійний випуск газети, нетиповий для “Поступ”. Такою вона не планується.

Про скороченя на сьогодні мова не йде. Мова йде про те, що газета реформується і в ній залишаться працювати всі журналісти, які готові працювати у новій, цікавішій газеті і витримувати дисципліну і нову редакційну політику.

Ми почали розмови з журналістами, встигли провести співбесіду із третиною журналістів, частина людей підтверджують те, що їх не влаштовує те, що відбувається в газеті і вони готові працювати, допомагати робити її успішним виданням. Стосовно редактора, то ми зараз знаходимося перед вибором, хто буде редактором “Поступу”, поки остаточної відповіді на це питання немає.Однозначно, це буде людина з колективу, яка знає “Поступ”, яка його любить.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *