Кубок “Львівської газети” у “Моделі” - "Львівська газета", 26 травня

|

У вівторок уперше в історії львівського КВН веселі та кмітливі в Палаці культури ім. Г. Хоткевича змагалися за Кубок “Львівської газети”. За головний приз боролися майбутні міліціонери та юристи з команди “Бомба”, три команди із Львівського національного університету ім. Івана Франка – “Набла”, “Плазма” та “Папарацці”, випускники-універівці з “Моделі” та команда ліцеїстів із Новояворівська “Тра-та-та”.

Не зраджуючи традицій, із новим матеріалом виступила команда “Модель”, яка вдало поєднала жорсткі та гротескні чоловічі образи з шармом елегантних “модельок”. Продемонструвавши злагоджену команду гру, “моделівці” підготували потужний імпровізаційний номер “Репортаж із місця події”, який досконало втілив на сцені капітан команди Назарій Бойчук. Самого ж Назарія визнали найкращим актором Кубка.

Аналогічний приз у жіночій номінації здобула Юлія Кулик із “Набли”, яку насамперед запам’ятала завдяки напрочуд вдалим трактуванням образу Юлії Тимошенко. Сама ж “Набла”, яка була беззаперечним фаворитом турніру, посіла друге місце. Схоже, що, як би це парадоксально не виглядало, команда стала жертвою власної популярності, адже найкращі “наблівські” жарти вже стали насправді народними, внаслідок чого команді “допомагав” грати мало не весь зал. З іншого боку, “Набла” потрапила в часовий цейтнот, адже, представляючи львівський КВН у різноманітних українських престижних лігах, фізично не мала часу підготувати нову програму.

Третє місце посіла команда “Бомба”. А от справжнім відкриттям Кубка стали підлітки з Новояворівська. На думку досвідчених КВН-івців, уже через рік-другий ці школярі зможуть скласти серйозну конкуренцію провідним командам.

Оксана Білецька

Р.S. “Львівська газета” дякує всім, хто долучився до проведення Кубка, а саме: мережі супермаркетів “Арсен”, юридично-інвестиційній компанії “Правосвіт”, літературній агенції “Піраміда” та компанії “Пасат-крок”. Окрема подяка – нашим колегам із газет “Ратуша”, “Народне слово”, Західної інформаційної корпорації та “Львівського порталу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *