Зеновій Сірик, секретар Львівської міської ради: „Питання польських військових поховань на завтрашню сесію не підготовлено”

|

„Підстав для розгляду питання польських військових поховань на завтрашній сесії Львівської міської ради нема. По-перше, воно навіть не внесено до порядку денного. Крім того, питання не підготовлено, бо нема поки що предмету для розгляду.

Тобто засідала міждержавна робоча група, але протоколу з засідання також ще немає. Щодо завтрашньої сесії засідання, то, можливо, буде якась інформація про роботу цієї групи з чітким протоколом – на чому зупинилися сторони.

Щодо часових рамок розгляду цього питання, то складно точно спрогнозувати. Оскільки це міжнародна процедура: підписується певний міждержавний протокол, який ми впроваджуємо в життя ухвалою сесії міської ради.

Для депутатів у цьому випадку найголовнішим є гарантія того, що ухвала ця нарешті буде останньою. Щоб через тиждень після прийняття конкретного рішення, президенти приїхали і відкрили цвинтар. Хоча сама процедура відкриття для нас не є вже аж такою важливою”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *