Міський голова Любомир Буняк привітав львівську громаду з Великодніми святами

|

«Шановна львівська громадо! Світле свято Воскресіння Христового у християнському світі є найбільшим із свят, бо символізує початок нового життя, перемогу життя над смертю, оновлення наших душ, наповнення їх любов’ю і надією.

У ці передвеликодні дні кожен із нас як на фізичному, так і на духовному рівні очищується постом і молитвою, старається проаналізувати зроблене, покаятись перед Богом і ближніми.

Шановні львів’яни, усі ми у цей передвеликодній період особливо гостро відчуваємо приналежність до єдиної великої сім’ї нашого древнього міста Львова. Тому напередодні Великодня маємо забути чвари і непорозуміння, пробачити ближнім своїм усі кривди, поміняти ненависть на всеперемагаючу любов до ближнього. Маємо об’єднатись як єдина сім’я у любові один до одного, працювати і жити для добра нашого міста, бути терплячими, допомагати убогим і знедоленим, хворим і безпомічним, усім, хто потребує нашої допомоги, співчуття і тепла.

Щиро вітаю кожну львівську родину із святом Воскресіння Христового! Нехай світло Великоднього світанку щоденно зігріває Ваші душі, наповнює їх любов’ю і Божою благодаттю.

Нехай Господь допомагає Вам долати життєві труднощі, дарує здоров’я, добробут, радість та добрі зміни, а нашому місту – процвітання, оновлення та любові !

Христос Воскрес!

Міський голова Львова,

Любомир Буняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *