Тарас Стецьків, президент НТКУ: «З осені ви побачите зовсім інший перший канал»

|

«З вересня глядачі зможуть побачити цілком інший, оновлений перший канал, з новою сіткою мовлення, який буде цікаво дивитися. А новини ми перезапускаємо уже з першого червня. Ми мусимо зробити так, щоби глядач дивився наші новини і для цього, скоріш за все, змінимо час їх виходу, бо увечері глядач приходить з роботи і спочатку дивиться новини на «1+1», а потім на «Інтері» і наші новини о дев`ятій вечора він уже дивитися не хоче.

Крім того, ми зробимо так, щоби у прайм-тайм був якісний фільм. Зараз на першому немає цікавих фільмів, бо немає коштів, щоби їх купити. Врешті, ми повинні почати знімати свої українські серіали, щоби замістити оці російські бандитські серіали. Я знаю, як знайти кошти – за рахунок надходжень від реклами, але для цього треба змінити статус НТКУ – із бюджетної організації зробити її державним підприємством. Крім того, мають бути добрі авторські передачі та якісні ток-шоу.

Зрозуміло, що існує так би мовити замкнене коло – щоби заробити кошти, треба підняти рейтинг каналу, а щоби підняти ретинг потрібні кошти. Я маю домовленість із кількома підприємцями про те, що вони авансом нададуть НТКУ кошти для так би мовити первинного капіталу, а віддача буде пізніше, коли ми зможемо отримувати кошти від реклами.

Андрій Шевченко напевно буде набирати нових людей, а ще ми проведемо у травні переатестацію творчого колективу УТ-1. З іншого боку, не виключена поява на каналі Олександра Ткаченка із авторською передачею і Миколи Вересня. Можу скзаати, що переговори ведутсья із багатьма знаковими постатями українського телебачення. І ще одна приємна річ – на УТ-1 вже є досить лььвів`ян і можуть з`явитися ще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *