Петро Олійник, голова оргкомітету зі ствoрення ЛОО НСНУ: “Ми працюватимемо лише політичними методами”

|

“Політична діяльність додала мені навантаження. Але хочу підкреслити, що з усіма ініціативними групами я проводив розмови виключно після восьмої вечора і тільки у приміщені колишньої громадської приймальні блоку “Наша Україна”.

Водночас, мушу зазначити, що керівник такого регіону як Львівська область не може не бути політиком. Якщо хтось так каже, то він говорить неправду.

Ми будемо працювати виключно політичними методами, ніякого адміністративного тиску не буде. Якщо головою осередку оберуть мене – я погоджуся, а якщо ні – працюватиму далі. Ми мусимо зрозуіти, що команда Ющенка зможе ефективно і глибоко проводити реформи лише тоді, коли буде ефективна система влади на місцях, а це можливо тільки після перемоги на парламентських та місцевих виборах наступного року. Ми налаштовані на перемогу як на парламентському рівні, так і на місцевому.

Однак ми не женемося за чисельністю – це не самоціль. Зараз у Львівській області налічується 486 членів партії, із яких більшість були на установчому з`їзді. Ми запрошуємо до себе тих, хто не є членом іншої партії і поділяє наші переконання. Однак у партії не можуть перебувати люди, які заплямували себе під час президентських виборів і мають за собою негативний шлейф.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *