Богдан Шкарада: „Думаю, таких затримань буде ще багато”

|

„На жаль, на сьогоднішній день у нас є дуже багато інформації відносно працівників міліції. Ми зараз вже розслідуємо факти по деяких бандитських групах, які займалися розбійними нападами, вимаганнями і убивствами. Ви знаєте, що у нас були такі резонансні злочини тут на території Львова.

І напад розбійний на тренера „Карпат” Маркевича, цей злочин розкритий. І, на жаль, працювали в тих бандах і приймали участь працівники міліції. І сьогодні по цій групі, бандитській групі, розшукується ряд осіб, які ще на волі є, ряд затримано, і в тому числі розшукуються працівники міліції, які приймали участь в отих бандитських, будемо говорити, вилазках своїх, які нападали на підприємців.

Тому вчорашній факт ще раз говорить про те, що тих, хто не зрозумів, незважаючи на те, що вже неодноразово проводились зустрічі з керівним складом і були доведені всі вимоги президента і міністра, тих, хто не зрозумів, думали, що то так буде, як вчора: прийдуть, поговорять і завтра так буде, вони глибоко помиляються. Як ще хтось не зрозумів, думаю таких затримань буде ще багато.

Вчора була проведена спільна операція із залученням УСБУ і був затриманий на гарячому начальник . Зараз проводиться слідство, не знаю, там вже прокуратура веде слідство. При отриманні хабара в розмірі 5 тисяч доларів. Я не хочу передчасно говорити ім’я людини, в якої вимагали хабаря, поки йде слідство”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *