Андрій Шкіль, народний депутат, член партії „Батьківщина”: „Львів” перейде і в наступну каденцію, як хороша традиція”

|

„Це міжфракційне об’єднання „Львів” створене для того, щоби лобіювати і відстоювати інтереси Львова, одного з найстаріших і найгарніших міст України, у ВРУ, щоби долати міжфракційні бар’єри.

Ці бар’єри, можливо, не давали б можливості голосувати за ті чи інші постанови, які допоможуть Львовові зберегти і відновити архітектурні пам’ятки, якими всіяне місто. І це головна мета.

А по-друге – звичайно треба шукати кошти, враховуючи те, що зараз буде голосування за бюджет, будемо всім цим об’єднанням вимагати від уряду, щоб було профінансовано цей один з наших пунктів щодо святкування 750-річчя з дня заснування Львова, яке буде у 2006 році. Ну і решта завдань.

Я думаю, що це об’єднання переживе і перейде в наступну каденцію, оскільки з’явиться хороша традиція мати таку структуру у ВРУ. Наразі в об’єднання увійшло 16 депутатів, по пам’яті можу сказати, що туди увійшов Я. Кендзьор, Т. Стецьків, І. Шурма, Т. Чорновіл, О. Голуб і А. Мартинюк. Тільки одна людина – О.Гудима, відмовився входити у це об’єднання. Проте двері відкриті для всіх.

Як на мене, то важко працювати навіть цим людям різних політичних поглядів не буде, оскільки це не утворення якоїсь політичної чи навіть громадської структури, це об’єднання покликане вирішити окремі інтереси, тут раптом буде Львів понад усе, понад інші речі, які можуть роз’єднувати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *