Мирослав Пастущук, начальник управліня житлово-комунального господарства міської ради Львова: „Прийнято рішення змінити керівництво „Спецкомунтрансу”

|

У міському бюджеті передбачено 1,9 млн. гривень для реновації підприємства „Спецкомунтранс” – ми поповнимо його статутний фонд, щоби витягнути його з того провалу.

Вже прийнято рішення призначити нового директора „Спецкомунтрансу” і ми будемо проводити принципово іншу політика на підприємстві, будуть переглянуті кадрові питання і я сподіваюся, що найближчим часом його поставлять на тверді ноги.

Та із цих машин „Спецкомунтрансу” не даємо нічого, оскільки є інші проблеми. Ви знаєте, що внаслідок розвалу одного з підприємств,яке працювало на ринку – „Абіо”, усі інші підприємства суттєво завантажені. Фактично, немає резерву – у випадку поломки одного автомобіля виникають проблеми з вивезенням сміття. Тому ці авта ми розподілимо по районах і частково допоможемо існуючим фірмам. Але більшість машин – чотири – ми даємо на Шевченківський район, де працювала фірма „Абіо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *