Земельний аукціон не відбувся

|

Земельний аукціон у міській раді не відбувся через відсутність необхідного числа заявок на участь у торгах. Як повідомляє кореспондент „Львівського порталу”, із чотирьох ділянок, що були виставлені на продаж, тільки на дві надійшли заявки, а згідно із правилами, проводити аукціон можна, якщо на одну ділянку надійшло як мінімум дві заявки.

За даними заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігоря Гуменчука, на аукціон виставляли земельні ділянки, що не були продані на попередніх аукціонах. Тим не менше, влада сподіваєтсья, що інетерс до ділняок таки прокинеться, бо ці торги перенесено на два тижні.

Крім того Ігор Гуменук повідомив журналістам, що 24 лютого будуть затверджувати ще вісім ділянок на продаж з аукціону. Шість із них призначені для житлового будівництва, а ще дві – по вісім гектарів кожна – для будівництва супермаркету і відпочинкового комполкcу. Цьогоріч міська влада запланувала продати землі на 70 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *