Дохідність диверсифікованих ПІФів КУА „Оптіма-Капітал“ в районі 25% річних

|

Виглядає на те, що вже в найближчому майбутньому в українського вкладника появиться реальна можливість вкладати гроші не лише в банки на депозити. але й інвестувати в пайові інвестиційні фонди. Як стало відомо „Львівському порталу“ досить пристойні результати роботи показує компанія з управління активами „Оптіма-Капітал“.

Сьогодні КУА „Оптіма-Капітал“ вирішила обнародувати перші цифри про прибутковість пайових інвестиційних фондів, щоперебувають під її управлінням.

Зокрема, прибутковість диверсифікованих ПІФів КУА „Оптіма-Капітал“ станом на 1 січня 2005 року склала:

по фонду „Збалансований“ 25,47% % річних;

по фонду „Надійний“ 26,14% % річних;

Фонд „Збалансований“ є диверсифікованим пайовим інвестиційним фондом інтервального типу, а фонд „Надійний“ – диверсифікованим пайовим інвестиційним фондом закритого типу.

Проспекти емісій диверсифікованих пайових інвестиційних фондів „Надійний“ та „Збалансований“ були зареєстровані в ДКЦПФР 10.06.2004 року й надруковані в бюлетні „Цінні папери“ за 21.06.2004 року № 137-138, розміщені на сайті КУА „Оптіма-Капітал“ www.optіma-c.com.ua. Проспекти емісій можна одержати в місцях продажу інвестиційних сертифікатів КУА „Оптіма-Капітал“ за наступними адресами:

м. Львів, вул. Наукова, 7а;

м. Тернопіль, вул. Федьковича, 16;

м. Рівне, вул. Степана Бандери, 41;

а також у представництві групи компаній „Оптіма“ у м. Києві, за адресою вул. Паньківська, 18, оф.11.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про розміщення інвестиційних сертифікатів усіх чотирьох фондів, створених КУА „Оптіма-Капітал“. Сума активів під управлінням становить 2 млн. 820 тис. грн. (номінальна вартість).

У фонді „Професійний“ акумульовано 1 млн. 500 тис. грн., у ПІФі „Стратегія“ – 320 тис. грн. Інвестиційний фонд „Збалансований“, як і фонд „Надійний“ наповнені на 0,5 млн. грн. кожний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *