Петро Олійник, голова Львівської обласної державної адміністрації: „Наша команда працюватиме тільки за зарплату“

|

„Я розпочав ролоту із того, що посвятив робочий кабінет, а потім поїхав до батька, щоби отримати його благословення. Сьогодні зранку я відвідав Главу УГКЦ кардинала Гузара і попросив його благословення на цю роботу. Ми з ним говорили упроджовж пів години про те, звідик береться корупція і дійшли до висновку, що причина цього явища криється в моральній стороні людини та в низьких соціальних стандартах державних чиновників.

Моя команда не буде красти. Наша команда працюватиме тільки на зарплату. За два дні мене вже спробували задарувати, але не вдалося. Тому одним із перших розпоряджень моїх буде те, що відвідувачі до мого кабінету входитимуть без пакунків, подарунків, навіть без верхнього одягу і мобільного телефона – тільки з папкою, де є відповідні документи, пов’язані з тією проблемою, що її людина хоче вирішити. Також одним із перших розпоряджень буде те, що я забороню влаштовувати всілякі святкування в приміщенні обласної адміністрації. І ще хочу сказати, що у мене вистачить сили звільнити будь-кого із заступників, незважаюбчи на минулі заслуги, якщо він ен справлятиметься зі своїми обов’язками.

Мушу сказати, що за останні дні я дуже багато говорив „ні“ і мусив дуже багатьом людям відмовляти. Тому думаю, що так званих друзів у мене за цей час поменшало.“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *