Відбудуться збори акціонерів банку “Дністер”

|

22 лютого 2005р. об 11 год. за адресою м. Львів, вул. Зелена, 81, відбудуться Загальні збори акціонерів ВАТ СКБ “Дністер”, повідомили “Львівський портал” в офіційному повідомленні банку.

До порядку денного увійшли нступні питання: підведення підсумків роботи ВАТ СКБ „Дністер“ у 2004 р., зокрема, звіт Правління банку,затвердження висновків Ревізійної комісії, затвердження висновків зовнішнього аудиту, затвердження фінансових результатів роботи банку та розподіл прибутку. Також будуть розглянуті основні напрямки роботи банку на 2005 р. та зміни в складі виборних керівних і контролюючих органів банку.

Крім того , на зборах буде оголошено про восьмої емісії акцій ВАТ СКБ “Дністер”. Шляхом проведення 8-ї емісії акцій планується збільшити статутний капітал банку до розміру 41 505 000 грн. Мета емісії – збільшення об`єму операцій банку.

Планується збільшити статутний капітал не менше як на 4 500 280 грн. Для цього випустити 450 028 000 шт. простих іменних акцій номінальною вартістю 0,01 грн. Акціонери банку мають переважне право на придбання акцій нової емісії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *