СК „Універсальна” стала страховим партнером АсМАП

|

З 31 грудня 2004 року національним страховиком книжок МДП (TIR carnets) стала Страхова компанія „Універсальна“. Як повідомляє прес-служба компанії, таке рішення було прийняте після розгляду пропозицій від кількох великих українських страховиків. З-поміж усіх кандидатів, за участю Міжнародного Союзу Автомобільного Транспорту (МСАТ-IRU, Женева, Швейцарія) було обрано компанію зі Львова.

Тепер страхова компанія „Універсальна“ в ролі національного страховика за системою МДП захищаитиме інтереси перевізника при міжнародних перевезеннях перед представниками митних органів у випадках, наприклад, затримки транспортного засобу з вантажем на митниці, а також на випадок крадіжки, нападу тощо.

З новим страховиком до перевізників пропонуються нові умови страхування. Насамперед знизиться страховий тариф за страхування кожної книжки МДП з 12 до 11 доларів США. Крім того, перевізники отримають додаткові послуги – згідно запланованої співпраці, процес страхування повинен значно спроститися. Так, згідно нової системи, котру пропонує „Універсальна“, перевізники зможуть скористатися додатковими послугами у будь-якому регіоні України. Наприклад, для отрмання консультації щодо страхування достатньо буде набрати номер 8 800 500 38 10 та здійснити безкоштовний дзвінок. За тим же номером застрахований в „Універсальній“ зможе звернутися для забезпечення прибуття у будь-яку точку країни медичної чи технічної допомоги.

Важливо, що компанія „Універсальна“ є лідером в українському автострахуванні. „Універсальна“ із чималою різницею у порівнянні з конкурентами (найбільшими страховими компаніями, членами Моторного транспортного страхового бюро України), зайняла першу позицію в Україні за результатами страхової діяльності в обов`язковому страхуванні цивільної відповідальності автовласників протягом 10 місяців 2004 року.

Накопичений за 13 років досвід дозволяє компанії утримувати лідерство і у автострахуванні по „Зеленій картці“. Станом на вересень місяць 2004 року вона охопила 21,3% ринку по платежах за даним видом та 24% по кількості проданих полісів „Зеленої картки“.

Згідно інформації від керівництва компанії, що вже в близькому майбутньому перевізники зможуть розраховувати на окремий пакет послуг, що передбачатиме додаткові знижки, закріплення за перевізником менеджера, що обслуговуватиме його індивідуально а також сприятиме вирішенню поточних страхових справ. Іншими словами, страховик приходитиме до клієнта, як це прийнято у цивілізованому світі. Успішність діяльності у напрямку транспортного страхування забезпечать також пакетні пропозиції, що враховують максимум ризиків при перевезеннях та забезпечать найповніший захист автовласників а також їх супровід.

АсМАП просить заздалегідь потурбуватися про укладення відповідних договорів страхування відповідальності в системі МДП з новим страховиком СК “Універсальна” та не здійснювати перерахування страхових премій на рахунок АСК “ІНГО Україна” за книжки МДП, отримані в АсМАП України з 31.12.2004 р.

Нові договори страхування відповідальності в системі МДП можна укласти з компанією “Універсальна” в центральному офісі АсМАП України (м. Київ, вул. Щорса, 11) а також у всіх регіональних відділах Асоціації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *