Міськрада ухвалила рішення “Про регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами”

|

Міська рада Львова ухвалила рішення “Про регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами”. За прийняття рішення прологосували 62 депутати.

Згідно із цим документом, робочим органом для регулювання дільності з розміщення зовнішньої реклами встановлено управління промисловості та підприємництва мціської ради. До сфери його поноважень віднесено: розгляд заяв розповсюджувачів зовнішньої реклами щодо надання дозволів, внесення змін у дозволи, переоформлення дозволів та продовження термінів їхньої дії; надання архітектурно-планувальних завдань на опрацювання проектно-технічної документації для розташування складних рекламних засобів.

Також управління приймає рішення про встановлення пріоритетів заявників на місця розташування рекламних засобів, продовження термінів, на які встановлено пріоритети, або про відмову у встановленні таких пріоритетів. Управління також готує проекти рішень виконкому щодо надання дозволів і видає дозволи на підставі рішень виконавчого комітету. Крім того, управління веде базу даних щодо місць розташування рекламних засобів та плану їх розміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *