Михайло Сендак, голова Львівської обласної ради: “Інтерв’ю Барнацького - димова завіса“

|

“Реально йде жорстока боротьба за розподіл посад і впливи в області. Всі прикриваються ім’ям Ющенка, витягують фотографії з Майдану. Інтерв’ю Барнацького – „димова завіса“, відволікання уваги мас-медіа і виборців від найголовнішого нашого завдання – недопущення до керівництва тих, хто дискредитував себе співпрацею з криміналом, з антиукраїнськими політичними силами.

Сьогодні обласна рада стала серйозним чинником політичного життя області. Ми хочемо ініціювати перевірку відповідними органами фінансово-господарської діяльності усіх обласних управлінь та структур. Це і проведення тендерів, і розтринькування державних коштів та ресурсів, і лобіювання інтересів „наближених“ фірм. Та й моральне обличчя багатьох керівників обласного рівня надзвичайно далеке від засад християнської моралі та поведінки державного службовця. Обласна рада заявила, що вона не допустить непрозорої процедури формування обласного бюджету. Державні кошти для багатьох стають бездонним „коритом“ покращення власного матеріального достатку.

Зрозуміло, що все це не подобається багатьом не чистим на руку чиновникам, яким все одно під яким прапором служити, лиш би можна було красти. Саме у цьому справжня причина появи барнацьких та інших псевдоборців за демократію та гласність. Сьогодні місцеве самоврядування залишається чи не єдиним гарантом контролю громади за ситуацією у багатьох галузях суспільно-політичного життя країни та області. І саме цю гілку влади, прогресивних депутатів обласної влади намагаються будь-якою ціною скомпрометувати та знищити. Тому й розповсюджують усіляку брехню, сподіваючись, що хтось повірить.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *