ЗАТ “Ензим” запустив автоматизований цех з виробництва сушених дріжджів

|

На ЗАТ „Ензим“ став до ладу єдиний в Україні повністю автоматизований цех з виробництва сушених хлібопекарських дріжджів, повідомляє відділ маркетингу підприємства. Потужність першої черги цього виробництва – 150 тонн на місяць, а другої, яку. запустять через рік – 300 тонн на місяць. Цех устатковано обладнанням німецьких фірм КЕMРE, WESTFALIA та іспанськоі компаніі PROCONOR.

Модернізований цех „Ензиму“ дав змогу підвищити характеристики сушених

дріжджів: з першого до вищого гатунку. Найважливішим сортовим критерієм є

зменшення вологості дріжджів з 10% до 5%-6%. Це продовжує гарантовану

тривалість іхнього зберігання. Водночас покращення показника вологості не

змінило піднімальну силу високосортного сушеного продукту, яка залежить від

життєдіяльності тендітноі дріжджовоі клітини. Тому що нове устаткування

дозволяє висушувати іі в спеціальному ощадливому режимі.

Дистрибутори підприємства вже забезпечили торговельні мережі Украіни

12-грамовими пакетиками сушених дріжджів – для проведення випробувань і

збільшення прихильників практичного продукту серед роздрібних покупців.

Компанія планує продавати 20% сушених дріжджів в Украіні, а решту експортуватиме в Росію, Чехію, Словаччину, Сербію і Чорногорію, Словенію, Хорватію, Польщу, Македонію, країни Прибалтики, Азії та Африки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.