Кучма знайшов ненажер, які „з“їли“ 2 млрд. бюджетних коштів

|

Державний бюджет України за час політичної кризи в країні втратив більше ніж 2 млрд. грн. Про це у четвер, 23 грудня, в Києві на нараді з керівниками силових відомств за участю в. о. прем’єр-міністра Миколи Азарова заявив президент України Леонід Кучма.

Про це повідомляє„UaToday“.

„Тому ми добре розуміємо, що таке стабільність в Україні, і добре, що ми всіма діями втримали цю стабільність, у тому числі і діями уряду, і прийняттям конституційної реформи“, – сказав Кучма

„Але в наступному році нашим наступникам треба зробити висновки – війни треба припинити, треба почати творення. Цього нам сьогодні не вистачає“, – додав він.

Від себе М.Азаров відзначив, що надходження в бюджет за останні три дні становлять 400, 300, 280 мільйонів гривень. „Ми впевнено закриваємо рік“, – наголосив він, додавши, що це забезпечило виплату всіх соціальних платежів.

Він також повідомив, що платежі за електроенергію повернулися на попередній рівень.

Як повідомлялося, за станом на 17 грудня доходи загального фонду держбюджету були виконані на 90,7% і становили 46,61 млрд. грн., витрати – на 91,2% і становили 56,84 млрд. грн. За підсумками 10 місяців доходи виконано на 100,1%, витрати – на 95,2%.

Дефіцит держбюджету з кінця жовтня на 17 грудня збільшився з 7,6 млрд. грн. до 11 млрд. грн.

ІА „Гаряча лінія“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *