Микола Горинь, керівник львівського міського штабу Віктора Ющенка:” Ми можемо запропонувати людей від громадських організацій, які мають добрий досвід роботи на виборах”

|

“Інтерв’ю Олексія Радзєівського у “Львівській газеті“, де він говорить про те, що вибори можуть бути зірвані, дуже нас насторожує. Бо я давно знаю пана Радзієського – він господар свого слова – що сказав, те й зробив. І тому я вважаю, що треба проговорити ті моменти, На які натякає пан Радзієвський, щоби вони не були просто політичним нашаруванням, які ми день у день чуємо від представників штабу Януковича.

Дуже насторожує один момент – протягом двох діб значна частина наших виборчих дільниць не працює, хоча мали б працювати уже другий день, згідно із законом. 1053 голови дільничих комісій і 1053 секретарі є представниками від кандидата Януковича і майже всі вони є представниками від східних областей України. По сьогоднішній день вони не приступили до роботи і я не маю впевненості, що за той короткий час таке чило як дестяь тисяч людей можна перекинути на терени області. Тому ми звернулися до свого центрального штабу і до ЦВК з проханням розглянути цю проблему і дати відповідні пояснення, як діяти у цій конкретній ситуації.

Я звертаюся до обласного штабу Януковича з проханням терміново вплинути на ситуацію, бо якщо це є технологічний хід у підготовці до виборів, то ми ще можемо його поправити. Ми можемо запропонувати людей від громадських організацій, які мають добрий досвід і можуть заповнити той вакуум, що існує у дільничих виборчих комісіях”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *