ВАТ „Концерн Галнафтогаз“ викупив за офертою власні облігацій серії “А”

|

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” 15 грудня 2004 року повністю виплатив процентний дохід по облігаціях Серії “А” за шостий процентний період та, відповідно до умов випуску здійснив достроковий викуп облігацій Серії “А”, що були пред’явлені власниками за офертою загальною кількістю 3500 штук. Того ж дня ці облігації були продані на вторинному ринку. повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з умовами випуску, власникам облігацій надане право один раз у 9 місяців продавати облігації емітенту за їх номінальною вартістю (піврічна оферта – європейський пут-опціон). Метою випуску облігацій є залучення фінансових ресурсів для купівлі, реконструкції та розбудови мережі автозаправних станцій “ОККО”. Андеррайтером, менеджером і платіжним агентом випуску облігацій Серії “А” “Концерну Галнафтогаз” є ВАТ “Кредитпромбанк”

ВАТ “Концерн Галнафтогаз”: Рейтинг D&B 4А-2. Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 92 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить 164 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернігівській областях, а також у Києві. Станом на 31 грудня 2003 р. підтверджені аудитом (Ernst & Young) консолідовані активи компанії становлять 336,1 млн. грн., чистий прибуток за 2003 рік – 11,1 млн. грн. Статутний капітал Концерну – 130 млн грн. 16 листопада 2004 року Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала інформацію про четвертий випуск акцій ВАТ “Концерн Галнафтогаз” на суму 30 млн грн.10 грудня розпочався перший етап підписки на акції ВАТ “Концерн Галнафтогаз” четвертого випуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *