У Яворівському районі виготовлятимуть корми для домашніх тварин та вентилі

|

Львівська обласна рада погодила проект відведення земельної ділянки ТзОВ “Кормотех”, у Яворівському районі під будівництво заводу з виробництва кормів для домашніх тварин. Площа ділянки складає 2,5 га і надана в оренду на 15 років. Підприємство має намір частково реконструювати існуючі будівлі, що належать ЗАТ “Яворівнасіння”.

Натомість у селищі Краковець того ж району планує розгорнути виробництво термостатичних вентилів для систем опалення та картонних упаковок ТзОВ “ГЕРЦ Арматура”. Для реалізації цього бізнес-плану Львівська обласна рада надала йому в оренду на 49 років земельну ділянку площею 1,5 гектара.

Натомість ділянку площею 1,7 гектара у Домажирі того ж району, де приватний підприємець Венгерак хотіла збудувати кафе-бар та автомобільну стоянку, депутати вирішили не віддавати в оренду. Їх передовсім насторожило те, що ділянка ця – сільськогосподарського призначення, а термін оренди – 50 років.

Також не пощастило дочірньому підприємству “Холгер Крістіансен Продакшн Україна”, яке хоче збудвати у Краковці завод з ремонту автомобільних агрегатів на території “Автопорт Краковець” і для цього потребує земельної ділянки. Депутати від Яворівського району, сособливо, Василь Пазиняк, заявили про проблеми правового характеру з цією ділянкою і запропонували до з`ясування ситуації рішення не приймати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *