Сендега написав заяву на звільнення

|

Голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега подав у відставку. Про це він заявив на прес-конференції. „ Я сьогодні написав заяву і скерував до Президента” – сказав він. Це реакція О.Сендеги на обвинувачення на його адресу, які пролунали на сесії обласної ради. Більшість з них О.Сендега вважає абсолютно безпідставними.

„Цей крок я зробив для того, аби не бруднили моє чесне ім’я” – заявив Олександр Сендега.

За словами Сендеги, заяву про звільнення він написав ще 2 тижні тому, але тоді керівництво „Нашої України” переконало його не робити цього. У обставинах, які привели до його відставки, Олександр Сендега звинуватив певні сили в обласній раді, які „мають кадрові амбіції”.

Олександр Сендега заявив, що обласна адміністрація працює, процес іде. „Ми багато чого зробили і це можна побачити“ – сказав голова обласної адміністрації. За його словами, зараз у бюджеті області нараховуєтсья 50 мільйонів гривень і це достатньо для двомісячного функціонування господарки та різних виплат. Крім того, внаслідок вчорашніх переговорів у мінфіні до області може надійти додатково 50 мільйонів грвиень дотацій, переконаний Олександр Сендега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *