Виробництво продовольчих товарів в Україні зростає

|

Виробництво ковбасних виробів в Україні в листопаді 2004 року збільшилося на 22,5%, порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 27,9 тис. тонн.

Як повідомили УНІАН у Держкомстаті, за січень-листопад виробництво ковбасних виробів зросло на 23,6%, порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 281 тис. тонн.

У комітеті також відзначили, що виробництво м`яса першої категорії (включаючи субпродукти) за 11 місяців цього року знизилося на 5,6%, порівняно з аналогічним періодом минулого року, і становило 430 тис. тонн. Зокрема, в листопаді було вироблено 39,7 тис. тонн, що на 9% менше, ніж в листопаді минулого року.

Крім того, за даними Держкомстату, виробництво шоколаду та інших продуктів, що містять какао, за 11 місяців 2004 року збільшилося на 18,5%, порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 212 тис. тонн. За даними комітету, в листопаді було вироблено 26,5 тис. тонн даних продуктів, що на 6,5% більше, ніж у листопаді минулого року.

У комітеті також відзначили, що в січні-листопаді цього року було вироблено 280 тис. тонн кондитерських виробів з цукру без використання какао, включаючи білий шоколад, що на 7,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року. У листопаді цього року було вироблено 25,7 тис. тонн зазначених продуктів, що на 10,5% менше, ніж у листопаді минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *