Регіональну програму розвитку малого підприємництва розглянуть 21 грудня під час сесії обласної ради

|

Регіональну програму розвитку малого підприємництва на 2005- 06 роки розглянуть 21 грудня під час сесії обласної ради, поідомив сьогодні під час засідання у Прес-клубі ринкових реформ заступник начальника головного управління еконмоіки ЛОДА Микола Польовий.

За його словами, ця програма на відміну від попередніх буде сконцентрована на обласштуванні регуляторних моментів – спрощенні процедур реєстрації та інших бюроктаричних рогаток, а крім того, наголос робитиметься на розвитку молодіжного підприємництва та розвитку інфрастуктури в депресивних районах і на селі. Крім того програма буде зосереджена на ресурсному та інформаційному забезпеченні малого підприємництіва і розвитку кадрового потенціалу для малого бізнесу.

Програма розрахована на два роки і на її фінансування ініціатори пропонують виділяти із обласного бюджету 600 тисяч гривень на рік. Попередня програма фінансувалася в обсязі по 300 тисяч на рік. Однак, як зауважує Микола Польовий, це лише частка цього фінасування, бо лише минулого року із бюджетів районів та міст на фінансування розвитку підприємництва було витрачено 5 млн. Гривень.

Перед тим, як винести програму на розгляд депутатів, її розглядатимуть під час колегії обласної адміністрації, що запланована на 16 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *