АТ “Кредит банк (Україна)” проведе День відкритих дверей

|

День відкритих дверей для інвесторів Львівщини проведе 17 грудня АТ “Кредит банк (Україна), повідомляє прес-центр банку. Цього дня будуть підбиті підсумки участі банку в проведенні Року Польщі в Україні.

На День відкритих дверей запрошуються представники Львівської облдержадміністрації і Львівської міської ради, представники польських інвесторів та керівники спільних українсько-польських підприємств та підприємств, які у 2004 році успішно реалізували на Україні інвестиційні проекти за участю польського капіталу, та які активно здійснювали експортно-імпортні операції з підприємствами Польщі. Кращим підприємствам буде вручено дипломи якості та цінні подарунки.

Упровдовж цього року, нагадує прес-центр “Кредит банк (Україна)”, банк взяв участь у численних заходах, присвячених українсько-польській економічній співпраці.

66,65% акцій АТ“Кредит банк (Україна) належить найбільшому польському банку PKO BP.SA. За підсумками минулого року фінансовий результат банку склав 16,10 млн гривень. У рейтингу ТОП-100 “Інвестгазети” банк обійняв 17 місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *