„Концерн Галнафтогаз” з початку року ввів 15 АЗК „Окко”

|

Компанія „Концерн Галнафтогаз” (Львів) з початку цього року ввела в експлуатацію 15 автозаправних комплексів „Окко”, — повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар компанії Олесь Пограничний.

Власне п’ятнадцятий за рахунком АЗК „Концерн Галнафтогаз” відкрив 25 листопада у Львові, по вул.Липинського.

Як повідомив Олесь Пограничний, на відкритті цієї автозаправки генеральний директор компанії Юрій Кучабський оголосив, що найближчим часом буде запущено в роботу ще понад 12 АЗК мережі „Окко” і таким чином до кінця року „Концерн Галнафтогаз” вийде на запланований показник — 108 автозаправних комплексів.

„Незважаючи на досить нестабільну ситуацію як на ринку, так і в країні загалом, ми намагаємось максимально дотримуватись взятих на себе зобов’язань”, — сказав Кучабський.

В компанії кажуть, що вже найближчим часом новозбудовані заправки „Окко” запрацюють в Трускавці, Миколаєві, Жидачеві. Слідом за ними, ймовірно, відкриються АЗК на просп.Червоної Калини та по вул.Городоцькій у Львові.

„Тривають будівельні роботи й над іншими об’єктами в регіонах присутності”, — зазначив прес-секретар компанії Олесь Пограничний.

Нагадаємо, у середині червня „Концерн Галнафтогаз” оприлюднив Стратегічний план розвитку, за яким до 2008 року мережа „Окко” має зрости до 200 АЗК, розташованих у всіх областях України.

На сьогодні в компанії налічується 91 АЗК „Окко”. Всього ж вона має близько 160 автозаправних станцій у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Волинській, Хмельницькій, Вінницькій, Харківській, Чернігівській областях, а також в Києві.

Нещодавно „Галнафтогаз” здійснив додаткову емісію акцій на 30 млн. грн. з метою залучення коштів на купівлю, реконструкцію і розбудову мережі автозаправних комплексів „Окко”.

У жовтні Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) підписав з „Концерном Галнафтогаз” кредитний договір на суму 23 млн. USD для розвитку мережі „Окко” в Україні.

Статутний фонд компанії складає зараз 130 млн. грн. Основним її акціонером є FIEH Establishment (Ліхтенштейн).

ЛЬВІВ, 29 ЛИСТОПАДА, КОНТЕКСТ-МЕДІА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *