Керівництво ЛАЗу вимагає РТР спростувати недостовірну інформацію про те, що працівники заводу здійснили наругу над державним прапором Росії

|

ЛЬВІВ, КОНТЕКСТ-МЕДІА. — Керівництво ЗАТ „Львівський автомобільний завод” вимагає від Російської телерадіокомпанії (РТР) спростувати недостовірну інформацію про те, що працівники заводу здійснили наругу над державним прапором Росії, який нібито висів над прохідною заводу.

Про це 23 листопада повідомила прес-служба ЛАЗу.

Прес-служба зазначає, що над прохідною заводу у Львові російського прапору ніколи не було, проте російський триколор, який висить на території заводу поруч з українським державним прапором, і сьогодні там висить.

Прес-служба наголошує, що з моменту приходу російського інвестора на підприємство у його власників, керівництва та працівників склалися конструктивні взаємовідносини.

„Матеріал, який з’явився на РТР, є такий, що паплюжить ділову репутацію заводу”, ― вважає голова правління ЗАТ „ЛАЗ” Юрій Сорокін.

21 листопада на каналі РТР в інформаційній програмі „Вести недели” було повідомлено, що працівники ЛАЗу „не просто зірвали російський триколор — виламали флагшток”.

ЗАТ „ЛАЗ” спеціалізується на виробництві автобусів середнього, великого і надвеликого класів.

Його засновниками є ВАТ „Львівський автобусний завод” (50%) та угорські компанії „Данкар Кфт” і „Фарма Маркет Кфт”. У свою чергу основний пакет акцій ВАТ „Львівський автобусний завод” належить російській компанії „Сіл-Авто”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *