Любомир Буняк, міський голова Львова: „У цивілізованій державі не повинні творитися такі речі, які ми бачили на цих виборах”

|

„Міськрада Львова зробила все для того, щоб вибори пройшли прозоро, чесно, цивілізовано, як личить європейській державі. Ми надали можливість чесної боротьби всім кандидатам, створили прекрасні умови для спостерігачів, приймали їх як дорогих гостей.

У той же час, наших спостерігачів масово не допускали до виборчих дільниць на сході України. У кількох східних областях відбулися масові фальсифікації. У мене багато знайомих і родичів в Донбасі, і з їх слів я знаю, що підтримка провладного кандидата зовсім не була такою масовою, як нам намагається подати ЦВК.

Я не хочу ділити Україну на Схід і Захід. Україна має бути соборною, але цивілізованою державою. Але в цивілізованій державі не повинні творитися такі речі, які ми бачили на цих виборах.

Сьогодні йдеться не про особу Ющенка, чи особу Януковича. Боротьба йде за те, чи буде Україна державою, що стоїть на засадах закону, чи нас огорне пітьма. У нинішній ситуації я бачу один вихід – скасування Верховним судом результатів виборів у тих дільницях, де відбулися масові фальсифікації”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *