Любомир Буняк, міський голова Львова: “21 листопада Україні потрібен голос кожного її громадянина”

|

“Шановні львів’яни! Наближається вирішальний день 21 листопада. Згідно із Конституцією України, кожен громадянин нашої держави має право обирати Президента. Наш обов’язок скористатися цим правом. Гідно і розумно. Мусимо усвідомити, що в наших руках не лише доля сьогоднішньої держави. У наших руках, насамперед, майбутнє наших дітей. Ми не маємо права втратити шанс забезпечити їм гідне життя.

За три дні, що залишилися до дня вибору кожен із нас має можливість скласти іспит на власну гідність і патріотизм, Складемо ж цей іспит на відмінно. Перевіримо, насамперед, наявність наших прізвищ у списках виборців. Пам”ятаймо, що 21 листопада Україні потрібен голос кожного її громадянина.

Дорогі львів’яни! Усі, як один, зробимо 21 листопада свій вибір, віддавши голоси за народного Президента. Зробімо свій вибір, сповна усвідомивши відповідальність перед Батьківщиною, з розумінням того, в якій державі хочемо жити. Переконаний, що жити ми хочемо в єдиній Україні. У країні, де немає поділу на Схід і Захід, де немає міжнаціональної та міжрелігійної ворожнечі. У країні, де основними чеснотами є патріотизм, порядність, повага до закону. Мусимо бути згуртовані, як ніколи. Громадянська позиція, патріотизм, культура, виваженість і мудрий спокій ─ це зброя, якою ми успішно дамо відсіч провокаціям і протизаконним спробам провести вибори без вибору. Продемонструємо усьому світові, що ми цивілізовані громадяни і правдиві господарі великої європейської країни. Слава Україні!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *