Василь Кравців, перший заступник міського голови Львова: „З утриманням житла найгірша ситуація у військових”

|

„У військових найгірша ситуація з утриманням житла і навколишнього середовищ – інженерного забезпечення житлових ареалів. Найгірший з цього погляду великий район вулиці Стрийської, який знаходиться зліва, якщо їхати з міста. Значна проблема є через нерозрахунки за тепло, тому досі не визначено, коли ми подамо сюди тепло і скільки часу будемо його подавати, ця частина зараз заживлена.

Водночас, ми були змушені змонтувати спеціальну лінію забезпечення, бо в одному з будинків невелика дитяча клініка, і це була б проблема. Яку мали протягом двох попередніх років – не можна подати на масив, а дітей ж без тепла не залишиш. Відтак, до військових ставиться однозначна вимога – розрахунки за тепло, як перед нами ставлять газовики і електрики, тоді й буде тепло. Щодо внутріквартальних доріг, прибирання, вчасних розрахунків за вивезення сміття – це теж досі не врегульоване, хоч завдання є чітко по пунктах поставлені перед військовими. Хай готують ті житлові масиви до необхідного варіанту, він не є такий фантастичний, і ми приймемо ці житлові масиви до себе в комунальну власність міста. Тоді зникнуть і ці проблеми.

Щодо комунальних проблем, на сьогодні ми їх сьогоднішній день всі зняли. Так практично вже було в жовтні, але були ще певні зауваження. Тепер піскосуміш підготовано у достатніх кількостіх навіть при великих снігопадах, приведено до порядкку всю техніку. Сьогодні вночі її вже виставили на лінійку готовності і випробовували. Ідеалу немає, можуть бути якісь технічні зриви, але бригади готові навіть до ремонту техніки, вже відбуваються цілодобові чергування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *