Прокурор під питанням - „Поступ“, 11 листопада

|

Доля прокурора міста Володимира Гураля під знаком питання. Передучора, нагадаємо, „Поступу“ стало відомо, що пана Гураля звільнено з посади, яку він обіймав. Підтвердити чи спростувати цю інформацію протягом вчорашнього дня було вкрай важко. У приймальні міської прокуратури говорити щодо цього відмовились, зате порадили звернутись до прес-служби обласної прокуратури. Але раптом виявилось, що прес-служба сидить без телефону. Таку мовчанку ми можемо розцінювати як вичікування, оскільки з поінформованих, але неперевірених джерел нам вдалось дізнатись, що дамоклів меч таки навис над головою прокурора. Щоб залагодити ситуацію і відхилити меч, пан Гураль навіть поїхав до Києва. Ймовірність цієї версії підтверджує і той факт, що упродовж дня прокурора не було на роботі. Так, принаймні, стверджували в його приймальні.

Про причини ймовірного звільнення прокурора також можна лише здогадуватись. Дехто із втаємничених пов`язує це з результатами виборів. Кажуть, що львівська прокуратура занадто обережно „пробувала“ вилучати бюлетені виборчих дільниць, а відтак боротись з некорисним для кандидата від влади волевиявленням львів`ян. Минулого четверга міські депутати оприлюднили лист прокуратури, в якому та просила протоколи виборчих комісій. Гураль тоді запевнив, що вилучати протоколи вони не будуть.

Нагадаємо також, що Володимир Гураль знаний з конфліктів із міським головою щодо, на його думку, нечесного продажу земельних ділянок. Віднедавна він навіть став постійним гостем сесійних засідань, щоб, так би мовити, пильнувати за діями міської влади і не допускати нових зловживань.

О.П.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *