Львів сильніший за всіх - „Львівська газета“, 21 вересня

|

Упродовж останніх днів наше місто жило “Форумом видавців”. На тлі постійних презентацій, зустрічей із письменниками, підписуванням книжок, штовханиною на книжковому ярмарку в та поблизу Палацу мистецтв вирізнялася опосередковано книжкова акція – футбольний матч під умовною назвою “Львів проти всіх”.

У цій зустрічі львівські письменники та люди, причетні до видавничої справи, змагалися на футбольному полі зі своїми колегами з-за меж нашого міста. І не просто змагалися, а довели, що Львів таки сильніший за інших. Принаймні в письменницько-футбольному плані. Доволі красномовним є рахунок матчу – 6:1. Хоча варто наголосити: попри те, що матч таки завершився розгромом, це не означає, що гра відбувалася в “одні ворота”. Насправді, гості мали чимало нагод “поставити автограф” у воротах львів’ян, однак здебільшого чогось не вистачало – то фарту, то завершального удару або ж давався взнаки брак виконавської майстерності. Також варто зазначити, що й воротарі львівської команди діяли доволі впевнено.

Попри статус товариського, впродовж усього матчу на полі кипіли неабиякі пристрасто, а по завершенню поєдинку гості, а особливо капітан команди – відомий харківський письменник Сергій Жадан, виглядали справді розчарованими та говорили, що очікують матчу-реваншу. Тож цілком можливо, що незабаром львів’яни відстоюватимуть своє звання “найкращих”, наприклад, у Харкові.

З.Ф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *