Партія „Наша Україна“ таки існує - „Поступ“, 17 вересня

|

Епопея з перейменуванням партії „Реформи і порядок“ у „Нашу Україну“ триває. Виявляється, в реєстрі Міністерства юстиції більше немає партії з назвою „Реформи і порядок“. Натомість є партія „Наша Україна“. Під цією назвою на сайті міністерства вказано таке: „Дата реєстрації і номер свідоцтва: 24.10.97 р. № 932. Юридична адреса: м. Київ, вул. Димитрова, 14б. Керівник (за інформацією, яку надало Мін`юсту) — Пинзеник Віктор Михайлович“.

Як пояснили „Поступу“ в управлінні легалізації об`єднань громадян Мін`юсту, партію не перереєстровували, тому залишилися дані 1997 року. А про зміну назви партія просто повідомила міністерство, яке взяло цю інформацію „до відома“.

Голова партії Віктор Пинзеник відмовився коментувати цей факт кореспондентові „Поступу“, зазначивши лише, що стосовно цього є рішення партії. Водночас народний депутат Юрій Ключковський, який, як і пан Пинзеник, є членом блоку „Наша Україна“, зазначив, що з юридичного погляду партія Пинзеника нічого не порушила. Натомість з політичного погляду таке перейменування, за словами пана Ключковського, є небажаним для блоку, хоч, переконаний депутат, і не вплине стосунки в блоці та перебіг виборчої кампанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *