Янукович їде до Львова? -“Поступ“, 16 вересня

|

З конфіденційних, але надійних джерел „Поступу“ стало відомо, що 25 вересня до Львова приїде прем`єр-міністр і кандидат в президенти України Віктор Янукович.

Щоправда, джерела повідомляють, що Янукович до Львова прибуде з робочим візитом, тобто не як кандидат на посаду глави держави, а як прем`єр-міністр. Ці ж джерела стверджують, що Янукович у місті Лева відвідає дві установи. Перша — Львівський національний університет „Львівська політехніка“. Там прем`єр, очевидно, спілкуватиметься з львівськими студентами. Іншою ж установою, котру він удостоїть своєю присутністю, стане медична установа, яку повинні відкрити до приїзду Януковича.

Однак офіційні представники Віктора Януковича інформацію про його приїзд спростовують. Так особистий прес-секретар прем`єра Ганна Стеців-Герман у коментарі „Поступу“ заявила: „Ні-ні, я одразу спростовую, це неправда“. Коли ж саме планує приїхати Віктор Федорович до Львова, вона не розповіла. Керівник же обласного штабу кандидата в президенти Януковича Олександр Радзієвський у коментарі „Поступу“ сказав, що не підтверджує такої інформації, однак зазначив, що й не спростовує її.

Роман Рак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *