Львів до зими готовий - „Поступ“, 7 вересня

|

Комунальне підприємство „Львівтеплоенерго“ на 70% готове до роботи в осінньо-зимовий період, — повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Івана Онисковця. Тепловики підготували до зими 84 котельні, 93 центральні теплові пункти, провели гідравлічні випробування магістральних та внутрішньоквартальних тепломереж, виконали аварійно-відновлювальні роботи. Загальна вартість робіт — 5,7 мільйона гривень.

Водночас, за станом на 1 вересня борг „Львівтеплоенерго“ перед ДК „Газ України“ — 15 мільйонів гривень. Щоб безпроблемно розпочати опалювальний сезон, львівські тепловики повинні до 1 жовтня сплатити майже п`ять мільйонів гривень. Це борг, який виник уже цьогоріч. Рівень проплати споживачів тепловикам становить 95% серед населення та 98% серед бюджетних установ.

Водночас із теплопостачальними підприємствами до холодної пори року готуються й інші галузі міського господарства. Зокрема, МКП „Львівводоканал“ на підготовку до осінньо-зимового сезону витратило понад 4 мільйони гривень. За ці гроші підприємство, зокрема, відремонтувало 4,6 кілометра водопровідних та 1,07 кілометра каналізаційних мереж, а також відремонтувало і замінило насосні агрегати. На п`ятдесяти вулицях міста поліпшили зовнішнє освітлення. Зокрема, ввели в експлуатацію зовнішнє освітлення Сихівського шляхопроводу. Капітальний ремонт системи освітлення зробили у Рясному-2, на вулицях Кульпарківській, Енергетичній та Бондарівській.

І. С.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *