Генадій Москаль, голова державного комітету України у справах національностей та міграції: „Руслана і брати Клички тягнуть Україну до гори і ставлять на певний рівень у світі, а такі шизофреніки – тягнуть вниз“

|

З 1996-го року вони видають цю газету „Ілеаліст“, де пишуть, що євреї у всьому винні. Коли я їжджу на конференції, мені у всьому світі витикають цією газетою, яка, до речі, перекладена на всі мови. У світі кажуть, що ми антисеміти і навіть погрожують санкціями, якщо все це в країні не припинимо. Водночас, хочу зазначити, що Маньковський (редактор) звинувачує євреїв у тому, що вони керують державою, але на Львівщині, наприклад, як ми з’ясували, немає жодного єврея серед високопосадовців, хоч, загалом, на Україні проживає 103 тисячі євреїв.

Окрім цього зазначу, що Закон України „Про друковані ЗМІ“ забороняє розпалювання міжетнічної та релігійної ворожнечі, це видання має бути закрито. Цього ми і вимагаємо – призупинити випуск. Я свідомий того, що це тривалий процес, що воно ще може виходити у рукописному варіанті, але ми маємо пройти цей шлях.

Коли подивитися на цих людей і як вони поводяться в залі, то відразу згадую, що на сорок вісім мільйонів українського населення припадає близько двох тисяч прихічно неврівноважених людей і таких людей тут теж можна було побачити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *