Ірина Романів, заступник міського голови з гуманітарних та соціальних питань: “Ми змінили підхід до поняття “перехідного” об’єкту”

|

“ Ніхто не заперечує, що охорона здоров’я чи, скажімо, освіта, це саме ті галузі, які фінансуються із міського бюджету і увага до яких повинна бути першочерговою. Але, на мою думку, змінився сам підхід до поняття “перехідного” об’єкту. Воно було настільки поширене, настільки “зручне”, що важко було побачити результати впродовж двох-трьох років. Нами була прийнята інша стратегія. Ми визначаємо один-два стратегічно важливих напрямки, виділяємо туди кошти у повному об’ємі, щоб не робити їх перехідними. І бачимо результат.

Сьогодні, на представленні хірургічного блоку казали, що ми довго очікували на відкриття цього об’єкту, але з іншого боку, цей об’єкт був зроблений за місяців сім-вісім. І це ми розпочали “з нуля”, провели повну реконструкцію, і нині маємо готовий результат. Тобто, ми змінили підхід до вкладання коштів у галузь, аби результат став відчутним для громади, і щоб він був “видимий”, щоб ці кошти не розпорошувалися.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *