Юрій Кріль, прес-секретар виборчого штабу Віктора Януковича: “70-80 відсотків матеріалів у пресі спрямовані проти нашого кандидата”

|

“За даними нашого моніторингу приблизно 70-80 відсотків матеріалів у пресі спрямовані проти нашого кандидата. Хіба це нормально? Я свідомий того, що преса завжди ставилася до влади негативно, і це нормально. Але тут має місце елементарна безграмотність. Коли журналісти пишуть про нас, то не перевіряють факти.

Скажімо, одне з інтернет-видань написало, що за Януковича на Львівщині зібрано 10 тисяч підписів. Потім інформацію спростували, написали, що зібрано 100 тисяч, але попередні дані вже розійшлися, їх передрукували інші інтернет-сайти.

Або, скажімо, за дорученням прем’єр-міністра подружній парі з Перемишлянщини подарували на весілля телевізор. І що тут такого? Чому інші штаби такого не роблять?

Щодо порушень наших штабів під час збору підписів, які фіксує Комітет виборців України, то усім відомо, на які гроші він існує.

На сьогодні на Львівщині вже зібрано близько 120-ти тисяч підписів за Віктора Януковича. Збір підписів триватиме до 27-го серпня, як це встановлює закон“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *