Звернення Руслани до прихильників - „Поступ“, 28 липня

|

Занадто багато чуток і домислів назбиралося останнім часом довкола мого імені. А оскільки в Україні зараз я з`являюся лише втретє після перемоги на „Євробаченні“, то вважаю за необхідне всі ці чутки спростувати.

Я звертаюся до всіх своїх шанувальників із проханням: нехай Ваша думка про мене й мої вчинки складається з інформації, що виходить від мене. Прошу судити з моїх слів. Якщо щось буде зроблено замість мене або подане так, щоб було вигідно комусь, прохання цьому не вірити.

Переконатися у правдивості тієї або іншої інформації про мене можна тільки з моїх офіційних інформаційних джерел: офіційного сайту http://www.ruslana.com.ua, прес-релізів і заяв прес-служби, особистих інтерв`ю. Моє ім`я можуть використовувати й робитимуть це без мого дозволу. Можуть бути провокації, у яких намагатимуться скомпрометувати особисто мене.

У кожної перемоги є дві сторони. З одного боку — радість, а з іншого — нові заздрісники і недоброзичливці. Тут усе залежить від вас, наскільки ви всьому цьому вірите. Я звертаюся із проханням не дати своїми сумнівами можливості тим, хто буде намагатися дискредитувати ім`я Руслани, досягти їхніх цілей.

У мене зараз непростий і дуже важливий період у житті, коли не тільки привітання, але й усі проблеми, пов`язані з перемогою, треба гідно перенести.

Вважаю, що справжній переможець — той, хто не лише переміг, але й уміє впоратися зі своєю перемогою, гідно пронести її, які б складності вона не спричинила. Успіх у Європі — наш з вами. У нас у житті з`явилося щось дуже дороге. Давайте разом це збережемо. Останнім часом мене оточили зовсім безглуздими плітками й фальшивою або неправильно потрактованою інформацією.

З`явилися начебто „мої“ (грубо змонтовані) порнокартинки в інтернеті, плітки про дует із Кіркоровим і про те, що я начебто зірвала голос (до речі, саме в момент цієї дезінформації я записувала нову пісню в Стокгольмі на студії, де колись працювала АББА), буцімто я виступаю без спідньої білизни, що починала свою кар`єру у сербських стрип-барах, зав`язала по роману з кожним учасником „Євробачення 2004“, зокрема й із виконавцями жіночої статі… Думаю, все це не варто навіть коментувати. Особисто на мене як на людину така інформація не справляє враження й не може вплинути. Я сподіваюся, що у вас теж є своя тверда думка й ви відчуваєте, чи може людина, яку ви знаєте й поважаєте, щось схоже зробити, а чи це очевидні плітки й обмови.

Ваша РУСЛАНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *