Як і у чому воліють засмагати актриси Львівського національного драматичного театру ім. М. Заньковецької - „Високий замок“, 21 липня

|

Альбіна Сотникова: “Віддаю перевагу відкритим, але скромним купальникам. А бретельки верхньої частини намагаюся пересувати, щоб загар лягав рівномірно”.

Валентина Бондар: “Люблю відкриті купальники пастельних тонів. Торік у Польщі купила дуже гарний купальник. Він відкритий, але не крикливий”.

Таїсія Литвиненко, народна артистка України: “В молодості я купальники шила собі сама, відкриті, із двох кусків матерії. Бретельок в них не було. Зараз не засмагаю, бо маю алергію на сонце. Та й у молодості, відверто кажучи, намагалася сидіти в затінку. Загоріла актриса на сцені – це негарно”.

Мар’яна Кучма: “Люблю “шнурочки”, які закривають тіло у найнеобхідніших місцях. І “шнурочки” яскравих кольорів. Цього року їду на море. Маю гарний блакитний купальник”.

Наталя Лань: “Люблю відкриті купальники при максимумі закритості, а засмагаю найчастіше на дачі. І засмага у мене після неї пречудова! А ще дуже люблю відпочивати в Карпатах. Іноді їздимо з родиною на море”.

Олександра Бонковська, заслужена артистка України: “Люблю закриті купальники. А колір і фасон не мають значення. Я досить критично ставлюся до своєї фігури. На море не їжджу принципово, бо там надто гамірно. Люблю відпочивати там, де мало людей. Найкраще місце для відпочинку для мене – Карпати, щоб тільки сосни, річка і я”.

Людмила ПУЛЯЄВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *