Петро Олійник, керівник блоку “Наша Україна” у Львівській області: “Есдеки роблять все, щоб дестабілізувати ситуацію, заручниками якої є прості мешканці”.

|

“Для того, щоб сьогоднішня сесія відбулася, ми зробили багато. Був ряд домовленостей і з головою ЛОДА Олександром Сендегою, і з головою ВРУ Литвином, а також з керівниками партійних груп. Ми просили, щоб всі вони вплинули і допомогли стабілізувати ситуацію в області. Ми намагалися провести політичний діалог, зняли всі політичні питання. Навіть сталося так, що реалізувалася головна вимога групи “Соціальна спреведливість”, щоб не було Михайла Сендака, який зараз у лікарні.

Натомість есеси та частина “діловиків” зірвали сесію. Їх не хвилює, як сьогодні живеться мешканцям області, не хвилюють соціальні питання, вони хочуть займатися політиканством.

Реальним центром в Україні є Банкова і ДПА. Натомість ЛОДА виконує лише технічні функції, як то: дерева посадити, бордюри пофарбувати, а центр влади у Львові розташований на вулиці Стрийській.

Позиція блоку “Наша Україна” зрозуміла, ми вимагатимемо, щоб облраду розпустили і вже після президентських виборів відбулися нові вибори, під час яких мешканці Львівщини зможуть переобрати тих депутатів, роботою яких вони незадоволені. Також ми закликатимемо громадян, щоб вони ініціювали відкликання депутатів облради”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *