Олег Канівець, керівник фракції “Наша Україна” у Львівській обласній раді: “На мою думку, закрита зустріч була практично безрезультатною”

|

Під час сьогоднішнього закритого засідання ми говорили про те, чи вбачає виконавча гілка влади в особі керівництва проблемні питання на Львівщині. Говорили про те, що через непроведення сесії облради не виділяють ділянок, не виконують інвестиційні проекти, що непроведенням сесії порушують права суб’єктів господарювання, яким не надають ліцензії та інше. Олександр Сендега не дав зрозумілої відповіді, що це нагальні питання. Йому також говорили, що він як голова адміністрації може ініціювати, щоб ці питання розглядали. Він фактично сказав, що не збирається ініціювати сесії.

Всі ми були розчаровані такою його позицією. Також питали, як він ставиться до порушення закону і блокування сесії, він як гарант Основного закону на Львівщині, і які заходи він вживав до держслужбовців-депутатів, які теж блокують проведення сесії. На що Сендега сказав, що це ми так трактуємо закон, а він не вбачає у цьому порушення.

Що далі? Ми плануємо опублікувати списки депутатів-прогульників в ЗМІ навіть районних, будемо звертатися до виборців, розповідаючи їм, що вони мають право відкликати депутатів, а також звернемося до прокуратури. Окрім цього не припинятимемо переговори, попередньо сесію плануємо провести 15 липня, але зараз гарантувати, що вона відбудеться ніхто не береться.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *