Віра Лясковська, депутат Львівської міської ради: “У нас немає ні комплексної програми вирішення транспортних проблем, ні коштів для її реалізації”

|

“На жаль, схема, яку ми розглядали, була розрахована тільки для маршрутівок. Тобто в першу чергу мали бути створені пільги для маршруток, які спричиняють найбільші проблеми. Але проблему пропонували вирішити не методом комплексного підходу, а екстенсивним шляхом – тобто створити незручності для міста в інших напрямках. Це стосувалося парку імені І.Франка, парку “Знесіння” та багатьох скверів.

Проблему руху танспорту через центральну частину міста не можна вирішувати без врахування всіх інших проблем, які стосуються транспорту, та без розташування привабливих об’єктів. На жаль, центральна частина міста “продається” і її функція міняється хаотично. Зрозуміло, чим більше об’єктів в центрі, які потребують заїзду, тим більше має бути зупинок для приїжджих, гостей міста чи для бізнесменів. Це я вважаю, одна з дуже важливих проблем. Але нею у нас якраз ніхто не займається… Знову виникає проблема метро, яка, на мою думку, вже ніколи не буде відроджена. Адже міська рада немає стільки грошей, щоб проводити замороження грунтів під будівлями. Це страшенного дорога справа. Отож, у нас немає ні комплексної програми, ні коштів для її реалізації”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *