Роман Лобода, голова Асоціації перевізників Львова: “Від сьогодні у Львові може зменшитися кількість транспортних засобів”

|

“Мені дуже прикро, що виконавчий комітет сьогодні не прийняв рішення. Всі розрахунки, які ми подали, є правильними та чесними. Відтак, є декілька варіантів подальшого розвитку подій навколо перевезень в нашому місті. Сьогодні кожне транспортне підприємство, як мінімум, вдень втрачає близько 20 гривень від роботи однієї машини. І це підтвердило управління економіки та управління транспорту і зв’язку ЛМР. Відповідно кожне підприємство самостійно прийматиме своє рішення – воно може зупинитися або скоротити ті чи інші маршрути.

Тому в понеділок чи навіть від сьогодні у Львові буде зменшено кількість транспортних засобів. Інший варіант розвитку подій – це те, що кожне підприємство самостійно встановлюватиме вартість проїзду відповідно до економічних розрахунків, які воно зробило. Якщо підприємство має більші потужності, то воно може встановити меншу вартість проїзду. Таким чином всі мої намагання менше заглянути в кишеню простому громадянину залишилися без уваги. Зараз я вже ні нащо не сподіваюся. Мені немає з чим йти до перевізників”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *