Львів`яни їдуть у форт Буаярд - „Поступ“, 16 червня

|

Змагатися за скарби „Форту Буаярд“ до Франції поїде львівська вокальна формація „Піккардійська терція“ та львівський репортер студії „1+1“ Люба Сорокіна. На найпопулярнішу гру в Європі піккардійці Славко Нудик, Роман Турянин, Андрій Капраль, Володимир Якимець та журналіст Люба Сорокіна полетять 19 червня, а вже 20 червня за мурами французького форту львів`яни змагатимуться за перемогу.

Як розповів „Поступу“ головний продюсер піккардійців Роман Климовський, у загальноукраїнському відборі на гру формували по дві команди з кожного міста. Перший відбір проходили відомі зірки естради, журналісти. Другий — пересічні громадяни, охочі до пригод та екстріму. На гру вирушать почергово обидві львівські команди, що складаються з п`яти учасників. А сама гра загалом для восьми українських команд триватиме три дні.

Аби полетіти до Франції, львів`яни мусили вміти гарно плавати, долати різні фізичні та психологічні бар`єри, бути дуже витривалими і відчайдушними. Зрештою, всі ці вміння будуть їм необхідними під час самої гри. Позаяк тривалість програми „Форт Буаярд“ 77 хвилин, і саме за цей час команда мусить виконувати комплекс важких і заплутаних завдань, а також відповідати на каверзні запитання старійшини форту.

Щоправда, українці спостерігати за перипетіями гри та вболівати за своїх земляків з екранів телевізорів не матимуть змоги, оскільки прямої трансляції гри не буде. „Натомість запис програми можна буде побачити на каналі „1+1“ згодом, імовірно, в вересні“, — припустив Роман Климовський.

Він також додав, що самі піккардійці фізично і морально до гри вже готові. „Однак головне, що очікують піккардійці від „Форту буаярд“, — отримати грандіозне задоволення, а результат вже, як вийде. Однак ми завжди психологічно і фізично готові до випробувань. Така підготовка триває вже 12 років. Цю гру можна порівняти з виходом на сцену, позаяк двогодинні концерти це приблизно такі ж навантаження, що й 77-хвилинна гра у „Форті Буаярд“, — сказав Роман Климовський.

Ну що ж, „Поступ“ бажає хлопцям із „Піккардійської терції“ та своїй колезі Любі Сорокіній успіху й обіцяє 20 червня усім редакційним складом тримати за них кулаки.

Ярина МАТВІЇВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *