Любомир Буняк, міський голова Львова: “Я не виводив ніяких депутатів зі складу тендерного комітету, я створив новий тендерний комітет”.

|

“Створенння тендерного комітету є моєю прерогативою, моїм обов’язком і правом. Тендерний комітет створюю я, а іншого законодавством не передбачено. Відтак можу внести зміни, а можу їх і не вносити. Кожного року або кілька разів на рік тендерний комітет переглядається, адже то не є структура, яка створюється на необмежений час. На цей рік я створив тендерний комітет у новому складі і ніяких депутатів зі складу тедерного комітету не виводив.

У старому комітеті були одні люди, а я включив інших. Це моє право і я дію в межах Конституції. А депутати у свою чергу можуть приймати участь у ньому. Вони працюють на громадських засадах і за свою діяльність не отримують заробітньої плати, але мають право приймати участь у будь-якому заході у будь-який час, можуть поцікавитися діяльністю тих чи інших виконавчих служб. Зрештою, вони можуть прийти на засідання тендерного комітету і проконтролювати, адже їх в цьому ніхто не обмежує. Отож, ніяким законодавством не передбачено створення якихось інших тендерних комітетів. Створення тендерного кеомітету є моєю прерогативою, і сесія не вправі вирішувати таке питання”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *